Másodlagos lejáratok

De most teljesen komolyan.
Én minden lehetőséget felmértem, és nem lehet egyszerűen, hogy nem használom őket ki. Elvesztem. Kész, vége. Belül úgy meghaltam, hogy a lelkem hűlt helye sem maradt. Benőtte valami más, ami felülkerekedik minden energiámon és négy óra alvással is húsz vagy huszonkettő órát is fent tudok maradni. Persze ezek után újra négy óra alvás után, éjjel-nappal fent vagyok. Mindig foglalkoztat, hogy érdeklek-e valakit is, vagy érdekel-e bárkit is, az amit csinálok, vagy miért csinálom. Néha olyan indokolatlanok, indokolatlannak tűnnek a dolgok. Ha a lányokról van szó, ők is indokolatlanul lépnek ide-oda, és teljesen átlagos minden - vagy én látom annak -, de ha feléjük közeledek, akkor meg nem jó - nem tudom miért, valami nem jó, és igazából akkor miért nem lehet megmondani, vagy miért nem jó - pedig csak ismerkedni szeretnék. Tudomásom szerint nekünk (fiuknak) kell lépni feléjük. Ha egy lány érdekel, akkor megérdemel annyit, megmutassuk neki hogy tényleg érdekel, meg akarjuk ismerni, és küzdünk érte, mert ez neki is egy biztatás, hogy ő is küzdhet értünk. Ez bizonylat számára.
Kavarognak a fejemben a gondolatok, néha az időt is képes vagyok összekeverni, egy bögre kávéval. Utána francia vörösbort iszom, és zúg a zene a fejemben, később belvárosban valahol, épp bőrig ázok egy kedvenc barátommal, és átázik teljesen a szövetkabátom, amit utána jeges szél fúj. Ez éppenséggel szörnyű, de amúgy jó dolog. - A fázás e-féle módja nem.

- Apu magányos szíve vagyok
- Apu mardosó féltékenysége vagyok

(ha valakit érdekel, folytatom ezt)

Akárki aki egy színvonalas beszélgetést szeretne, meg úgy társalogni az írjon. - imélező címet oldat lehet találni, és levelezgessünk, de elmehetünk kávéházba is, vagy teaházba, úgy mennék. Beszélgessünk, akarom tudni ti min gondolkodtok.

Megjegyzések

  1. én akarhatok akármit
    azazhogy jó lenne nekem is valami beszélgetés féle
    ha nem baj
    baj?

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések