Mielőtt

Mielőtt gondolkozol, gondoljunk arra, hogy mit tennénk spontán. Ez elég egyszerű ebből a szempontból, és teljesen ösztönös. Érzések hadaival nekimegyünk olykor a dolgoknak, pedig semmi okunk nincs rá néha, mert teljesen behallucináljunk az egészet. Aztán jönnek a kimagyarázások, hogy "gondolkodhattál volna", meg egyéb okosságok. Ezeket, mindet, gondolkozással, meg lehet előzni, de azt mondja, egy belső hang, amit kevesen tudnak irányítani, mielőtt gondolkozol, gondoljunk arra, hogy mit tennénk spontán. A legtöbb emberi lényben, idővel megszűnik a fiatal kori spontánság, ami önmagában nem mindig baj, de egyes élethelyzetekben, eléggé elszomorító is lehet, és ettől mindenki rosszul érzi magát.
Mielőtt azt mondanánk magunknak, hogy "ez nem így van", tudjuk mi is vannak emberek, kik még mindig spontán, és kb. úgy is halnak meg - ha lehet így fogalmazni.
Mielőtt azt gondoljuk, hogy gondolnánk valamit, már gondolhattuk volna azt is, hogy mit gondoltunk volna mielőtt elkezdtünk volna gondolkodni azon, hogy gondolkodjunk. Gondolhattuk volna?


Mielőtt akármit is csinálnál, tudd, hogy érzésből jön, vagy gondolkodni kell!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések