Cseppenő csap

Cseppenő csap cseppjei cseppennek a homlokodra. Megfáradva, de mégis újult erővel vágunk neki a mindennapoknak. Este lelkek mélyen kavarogtak, takaróztunk, regék és ódák hagyták el a szánkat. Forró testek találkoztak, reggel egy tervet félretolva, tovább tartózkodtunk fekve. Fekete bárányok rejtőztek az ágy alatt, meg űrhajók állomásoztak az új űrkikötőben.
Ez az ami teljesen új. Most alapítunk egy bolygóközi társaságot, lebonyolítunk rengeteg bolygóközi utazást, bolygók, majd később csillagok, és végül galaxisok közt. Galaxis-kontinentálissá fejlesztjük az egészet , és most úgy rendezkedünk be. Ahogy írtad, belakjuk magunkat, szép asztal, ágy, szék , telefon, a falon hatalmas műholdfelvételek más messzi bolygókról. Ablakban kaktusz, máshol néhány virág.
Közeli falakon figyelemfelhívás:

"Vigyázat!
Minden croissant rettegjen!
Közelben vandál járkál, és mérhetetlen kegyetlenséggel lesújt!
(Különösen a Vajas croissantoknak van félnivalójuk.)

Tisztelettel:
Croissant  Fajvédő Nemzetközi Egyesülete"

Alkalom, a alkarom, néha cseppenő csap cseppjei a homlokodra cseppennek. Párás ablakba vésve a pörkölt kezdőbetűi, hatalmas szárnyak lebbenései zavarják meg a csendet. Az újtól sokan félnek, de mi szörnyetegek voltunk, és mégse ijedtünk meg.
Barna szempár, kezek a hajba túrva, libabőr, kávé, és csöppen a csap.

Csaló csipegő csalók csalnak csütörtökön, cseréből csak a csúcs marad.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések